Bubbeltips till sommarparty!

Det är ett tag till innan det är aktuellt med sommardäck på bilen. Och än längre kanske innan vi intar våra altaner och uteplatser för 2019 års mingelparty.

Men det finns all anledning att vara ute i god tid med vissa saker. Just nu finns det via beställningssortimentet möjlighet att beställa Prosecco på 3 literbutelj till priset av 465kr.

Om man har en större bjudning och inte vet att alla gästerna är champagnedrickare så är oftast Prosecco mer uppskattat än champagne med sin höga syra. Prosecco är mer publik.

Det är inget extravagant vin på något vis, men få personer skulle ha svårt att säga att det inte är gott. Dess fruktiga aromer som för tankarna till fläder och gråpäron är svåra att inte tycka om. Men det är inte buteljens innehåll som gör att den ställs fram till sommarens mingelparty uppe på Lurpasset.

Två skäl finns, för det första skulle det nog inte bli något mingelparty om det bara skulle serveras champagne, det blir för dyrt. Den billigaste 3 literbuteljen med champagne må vara Taittinger Brut Réserve för 1799kr men för det får jag 3 buteljer Prosecco och några buteljer bra alkoholfritt också. Orsak nummer två är just buteljstorleken, det är inte ofta man öppnar en 3 literbutelj. Det kommer skapa ett minne i sig till alla som får närvara vid denna bjudning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *